LogisticsHub

En tjeneste for å administrere deling av sporingsinformasjon om lastebærende enheter.
Background photo

 

Om tjenesten

LogisticsHub representerer et konsept for deling av sporingsinformasjon om container- og utstyrsnivåer i norsk offshoreindustri. Løsningen er utviklet for å håndtere sporingsinformasjon om lastebærende enheter og andre gjenstander for å forbedre synlighet i forsyningskjeden.

Alle selskap som er involvert i en logistikkoperasjon kan dele sporingsinformasjon med LogisticsHub når en lastebærende enhet eller en vare er i deres varetekt. Sporingsinformasjon (for eksempel ankomst- og avgangshendelser etc.) blir fanget langs forsyningskjeden, lagret i LogisticsHub og gjort tilgjengelig for tilgang basert på forhåndsdefinerte tilgangsprinsipper.

LogisticsHub muliggjør økt kvalitet og effektivitet

LogisticsHub gjør det mulig for selskap å bruke relevant sporingsinformasjon levert av parter som er involvert i en logistikkoperasjon til å redusere de direkte og indirekte kostnadene og øke effektiviteten i logistikkverdikjeden.

Åpenheten vil gjennom hele logistikkoperasjonen bekrefte forventet fremgang eller gi en tidlig varsling om en potensiell kommende forsinkelse.

- Vi kaller det verdien av å vite.

Ved å implementere LogisticsHub, forventer vi at logistikk i olje- og gassindustrien vil være av økt kvalitet og mye mer effektiv. I tillegg vil LogisticsHub skape nye muligheter for informasjonsstyring med økt fokus på HMS. Dette gjør at selskap som opererer på norsk sokkel kan operere tryggere, mer effektivt og mer konkurransedyktig.

Hvordan bruke LogisticsHub

Du kan kommunisere med LogisticsHub gjennom et grafisk brukergrensesnitt (GUI) eller et applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API):

  • GUI-grensesnittet gjør det mulig for brukerselskapet å dele og vise informasjon levert av involverte interessenter i logsitikkoperasjonen
  • API-en tillater sanntid M2M-kommunikasjon og lar deg sende og hente informasjon til og fra LogisticsHub

API gjør det mulig å eksportere oppdatert informasjon fra LogisticsHub og importere direkte til dine egne systemer og omvendt.

For å få en mer dyptgående forståelse av LogisticsHub, se LogisticsHub Brukerhåndbok - Hvordan komme i gang.

Hvordan få tilgang

Hvis ditt selskap er nytt for Norsk olje og gass' tjenester, vennligst fyll ut onboardingskjemaet.

Hvis ditt selskap allerede abonnerer på en eller flere tjenester fra Norsk olje og gass, kontakt ditt selskaps kontraktsadministrator mot Norsk olje og gass, som via self care portalen kan be om tilgang til tjenesten.

Kontaktinformasjon

Domeneansvarlig Tormod Tønnesen
scm-comain@norog.no | +47 909 86 696

Servicedesk
support@logisticshub.no | +47 902 80 509 (mandag - fredag 08:00 - 16:00)