Outcrop

En digital database for outcrop data.
Background photo

Om tjenesten

Gjennom årene har en relativt stor mengde outcrop data blitt samlet inn, både av oljeselskaper og konsulenter/universiteter.

Force SedStrat initierte en aktivitet for å utnytte  outcrop data mer effektivt. Målet var å utvikle et system med en database og en viewer sammen med en kopling til reservoarmodelleringsverktøy for å gjøre det mulig å hente ut statistiske data/3D-modeller fra overskridelsesdata til reservoarmodelleringsprosessen, samt å fylle databasen med outcrop data.

Hvordan få tilgang

Hvis ditt selskap er nytt for Norsk olje og gass' tjenester, fyll ut onboardingskjemaet. Når ombordingskjemaet er sendt, vil du bli kontaktet av brukeradministrator fra Norsk olje og gass.

Hvis ditt selskap allerede abonnerer på en eller flere tjenester fra Norsk olje og gass, kan du kontakte ditt selskaps kontraktsadministrator overfor Norsk olje og gass, som via self-care portalen vil be om tilgang til tjenesten. Hvis du ikke vet hvem ditt selskaps kontraktsadministrator er, kan du kontakte Norsk olje og gass' brukeradministrator på contract@epim.no.